Ve středu 21.3. bude otevřeno od standardních 16.00hod. a v nabídce budou obvyklá pečená žebírka či výběr ze stálého jídelního lístku.
Ve čtvrtek 22.3. se můžete těšit na ČERSTVÉ UZENÉ MASO A KLOBÁSKY. Vytahovat z udírny budeme v obvyklých 18.00hod. Rezervace míst, a zároveň třeba už i uzeného (i klobásků), je možné nám dát vědět již nyní telefonicky či e-mailem. Taktéž je možné si objednat a zakoupit i domů.
OTEVÍRACÍ DOBA
pondělí | ZAVŘENO |
úterý | ZAVŘENO |
středa | 16.00 - 22.00hod. |
čtvrtek | 16.00 - 22.00hod. |
pátek | 16.00 - 23.00hod. |
sobota | 11.00 - 23.00hod. |
neděle | 11.00 - 19.00hod. |
Vytvořeno službou Webnode