Restaurace v Jamném u Tišnova

Novinky

16.11.2017 10:42

STŘEDA 15.11. ZAVŘENO A VE ČTVRTEK 16.11. UZENÉ MASO A KLOBÁSKY

Ve středu 15.11. bude z technických důvodů zavřeno.
Děkujeme za pochopení.

Ve čtvrtek 16.11. opět čerstvé uzené maso a klobásky!
    Vytahovat z udírny budeme v obvyklých 18.00hod. Rezervace míst, a zároveň třeba už i uzeného (i klobásků), je možné nám dát vědět již nyní telefonicky či e-mailem. Taktéž je možné si objednat a zakoupit i domů. V nabídce bůček, kotleta, krkovička a klobásky.
Ve čtvrtek bude otevřeno od 16.00hod. a těšíme se na Vaši návštěvu!

16.11.2017 09:56

NABÍDKA TOHOTO VÍKENDU 17.-19.11.2017

    Na tento víkend jsme zakoupili čerstvé, chlazené telecí maso a připravili jsme z něj pro Vás tři speciality, které obohatí nabídku tohoto víkendu. Jelikož je ovšem množství masa omezeno, nebude možné, po vyprodání jídel, již další připravit. Proto jako vždy nabízíme možnost provést, společně s rezervací míst, i "předobjednávku" konkrétních jídel. S počtem požadovaných míst na konkrétní hodinu nám řeknete, jaká jídla jste si vybrali a budete tak mít jistotu, že i když budou z nabídky vyškrtnuty, pro Vás stále budou. Navíc budete mít i výhodu kratšího čekání při přípravě.
Pečená kolena i žebírka budou tradičně od pátku též čerstvě připravena. Kolena doporučujeme rezervovat, neboť jsou pečena převážně na objednávku + pár kusů navíc. Stačí nám dát vědět telefonem či e-mailem ideálně v předstihu, ale stačí i v den návštěvy. Žebírek připravujeme dosti, ovšem při větším množství též doporučujeme rezervaci. A kdo si nevybere ani z tohoto, tak je tu ještě stálý jídelní lístek.

V PÁTEK 17.11. BUDE OTEVŘENO OD 13.00HOD.!

 

PIVNÍ SPECIÁL Z TIŠNOVSKÉHO PIVOVARU KVĚTNICE - IPA 14st.
      Tento víkend Vám nabídneme pivo z tišnovského Pivovaru Květnice - svrchně kvašený speciál IPA se 14% EPM.
     V podání Pivovaru Květnice se jedná o svrchně kvašené pivo, “chmelené” americkými odrůdami chmele, konkrétně Columbus, Citra a Amarillo. Columbus dodává potřebnou vysokou hořkost, typickou pro tento pivní styl, aromatické chmely Citra a Amarillo příjemné tóny limetky, citrusů, grepů a květin. Stupňovitost byla zvolena na spodní hranici intervalu typického pro tento styl, což zvyšuje jeho pitelnost.
    Ostatně, přijďte ochutnat!  

 

 

VÍNA "PO SKLENIČCE": PÁLAVA PS 2016 a FRANKOVKA 2015, St. Mádl, Velké Bílovice     

Tento víkend vám "po skleničce" nabídneme PÁLAVU 2016 pozdní sběr a FRANKOVKU 2015 od Stani Mádla z Velkých Bílovic.

      PÁLAVA je odrůda, jež vznikla zkřížením odrůd Tramín červený a Müller Thurgau. V současné době je na Moravě nejvysazovanější odrůdou. Její charakter a především suchost (pouhých 4,3g/l zb. cukru) ji předurčuje též k příjemnému osvěžení, zejména pro milovníky aromatičtějších vín.

    FRANKOVKA 2015 je ve vůni je čisté, středně intenzivní, jemné, živé s charakterem ostružin, sladkého koření a višňovou stopou. Chuť čistá, svěží, středně plná s velmi jemnými, téměř neznatelnými tříslovinami a lehce subtilnějším tělem. Dominantní je ovocnost s charakterem višní v čokoládě a lehké kořenitosti. Příjemná, lehce nasládlá, lehce kratší dochuť. 

 


KÁVA Z PRAŽÍRNY NILAJA - Honduras SHG San José Maresol
Káva se střední aciditou a plným tělem. Sladká vyvážená chuť s tóny meruňky a jablka. V dochuti kakao a ořechy.
Kávu je možné zakoupit u obsluhy v balení 250g-199,-Kč.

 

 

 

14.11.2017 10:37

DĚKUJEME ZA NÁVŠTĚVU!

Děkujeme Vám za návštěvu o svatomartinském víkendu! Nezbyla ani porce:) Tak zase za rok.

09.11.2017 00:11

10.-12.11. SVATOMARTINSKÁ HUSA

Vážení přátelé,
    dovolte, abychom Vás pozvali na tradiční SVATOMARTINSKOU HUSU. Kompletní nabídku vč. vín, svatomartinského pivního speciálu a další informace naleznete kliknutím na pozvánku.

AKTUÁLNĚ K REZERVACI MÍST
    Pátek 10.11. je již nyní rezervován pro uzavřenou společnost. V sobotu a v neděli přes obědový čas je již také většina míst obsazena.  Pokud se k nám tedy chystáte, doporučujeme ověřit si volná místa. Bude-li volno, rádi Vám zajistíme rezervaci. Nejjistější způsob je telefonicky na tel.: 549427001, event. 603220247. Pokud se nedovoláte na mobilní číslo (bude nedostupné), doporučujeme volat na pevnou linku. Pohodlné je to též e-mailem na info@hostinecuvlachu.cz - obratem Vám rezervaci potvrdíme. Děkujeme za pochopení!

07.11.2017 00:43

VÝROČÍ NAROZENÍ ZAKLADATELE HOSTINCE FRANTIŠKA VLACHA

    Ve středu 1.11. uplynulo 142 let, co se narodil František Vlach. Ten, jenž spolu s manželkou Marií stál u zrodu Hostince u Vlachů a v letech 1923 - 1946 byl starostou Jamného. 
    S úctou vzpomínáme!

03.11.2017 08:00

NABÍDKA TOHOTO VÍKENDU 3.-5.11.2017

  Dovolte, abychom Vám představili nabídku prvního listopadového víkendu:

    Všechny pokrmy připravujeme jako vždy v omezeném počtu porcí. A protože se nabídku snažíme připravovat v maximální možné míře z čerstvých surovin, může se občas stát, že v nedělní odpoledne již bude lehce prořídlá. Jinými slovy - raději vyprodáme a připravíme něco jiného, než abychom vyhazovali či zamrazovali. Z toho důvodu nabízíme možnost provést, společně s rezervací míst, i "předobjednávku" konkrétních jídel. S počtem požadovaných míst na konkrétní hodinu nám řeknete, jaká jídla jste si vybrali a budete tak mít jistotu, že i když budou z nabídky vyškrtnuty, pro Vás stále budou. Navíc budete mít i výhodu kratšího čekání při přípravě.
    Pečená kolena i žebírka budou tradičně od pátku též čerstvě připravena. Kolena doporučujeme rezervovat, neboť jsou pečena převážně na objednávku + pár kusů navíc. Stačí nám dát vědět telefonem či e-mailem ideálně v předstihu, ale stačí i v den návštěvy. Žebírek připravujeme dosti, ovšem při větším množství též doporučujeme rezervaci. A kdo si nevybere ani z tohoto, tak je tu ještě stálý jídelní lístek.

VÍNA "PO SKLENIČCE": PÁLAVA PS 2016 a FRANKOVKA 2015, St. Mádl, Velké Bílovice     

Tento víkend vám "po skleničce" nabídneme PÁLAVU 2016 pozdní sběr a FRANKOVKU 2015 od Stani Mádla z Velkých Bílovic.

      PÁLAVA je odrůda, jež vznikla zkřížením odrůd Tramín červený a Müller Thurgau. V současné době je na Moravě nejvysazovanější odrůdou. Její charakter a především suchost (pouhých 4,3g/l zb. cukru) ji předurčuje též k příjemnému osvěžení, zejména pro milovníky aromatičtějších vín.

    FRANKOVKA 2015 je ve vůni je čisté, středně intenzivní, jemné, živé s charakterem ostružin, sladkého koření a višňovou stopou. Chuť čistá, svěží, středně plná s velmi jemnými, téměř neznatelnými tříslovinami a lehce subtilnějším tělem. Dominantní je ovocnost s charakterem višní v čokoládě a lehké kořenitosti. Příjemná, lehce nasládlá, lehce kratší dochuť. 


KÁVA Z PRAŽÍRNY NILAJA - Honduras SHG San José Maresol  
Káva se střední aciditou a plným tělem. Sladká vyvážená chuť s tóny meruňky a jablka. V dochuti kakao a ořechy.
Kávu je možné zakoupit u obsluhy v balení 250g-199,-Kč.

02.11.2017 13:00

UZENÉ MASO A KLOBÁSKY VE ČTVRTEK 2.11.

Již ve čtvrtek 2.11. zahájíme tradiční sezónu čerstvého uzeného masa a klobásků!
    Vytahovat z udírny budeme v obvyklých 18.00hod. Rezervace míst, a zároveň třeba už i uzeného (i klobásků), je možné nám dát vědět již nyní telefonicky, e-mailem nebo zde zprávou. Taktéž je možné si objednat a zakoupit i domů. V nabídce bůček, kotleta, krkovička a klobásky.
Ve čtvrtek bude otevřeno od 16.00hod. a těšíme se na Vaši návštěvu!

31.10.2017 14:25

VE STŘEDU 1.11. ZAVŘENO

Ve středu 1.11. bude z technických důvodů zavřeno.
Děkujeme za pochopení.

31.10.2017 14:17

VÝHERNÍ ČÍSLA KE KOLENŮM ZA ŘÍJEN 2017

    Jako na konci každého měsíce, tak jsme i nyní provedli tradiční losování čísel z upomínkových kartiček od pečených kolen, jež putovala k našim hostům v říjnu 2017.
    Stejně jako v každém slosování není hodnota vzestupná ani sestupná.
A tady to je:
Koleno č.882 - poukaz na konzumaci v hodnotě 250,-Kč
Koleno č.912 - 0,7kg pečených vepřových žebírek
Koleno č.908 - 0,7l láhev vína z naší nabídky dle vlastního výběru do 250,-Kč

    Výhercům gratulujeme a připomínáme, že výhry je zapotřebí si vyzvednout v průběhu listopadu, jinak se přesouvají pro výherce do dalšího měsíce.

    Upomínkové kartičky k pečeným kolenům budou dále pokračovat v započaté číselné řadě. Jejich prvotním smyslem totiž není tato soutěž. To je pouze zpestření. Chceme, abyste měli, kromě příjemného zážitku i památku, kolikáté u nás připravené pečené koleno od října 2015 máte.

27.10.2017 08:02

NABÍDKA TOHOTO VÍDKENDU 27.-29.10.2017

    Jak již bývá zvykem, všechny pokrmy budou, vzhledem k čerstvosti, připraveny pouze v omezeném počtu porcí a kvůli dostupnosti některých surovin je již nelze v průběhu víkendu dodělat. Pokud k nám tedy plánujete návštěvu a něco Vás zaujalo, dejte nám společně s rezervací vědět, na co máte chuť. Rádi pro Vás vybrané pokrmy zarezervujeme.
    Pečená kolena i žebírka budou tradičně od pátku též čerstvě připravena. Kolena doporučujeme rezervovat, neboť jsou pečena převážně na objednávku + pár kusů navíc. Stačí nám dát vědět telefonem či e-mailem ideálně v předstihu, ale stačí i v den návštěvy. Žebírek připravujeme dosti, ovšem při větším množství též doporučujeme rezervaci. A kdo si nevybere ani z tohoto, tak je tu ještě stálý jídelní lístek. 

 

V SOBOTU 28.10. OTEVŘENO OD 14.00HOD.
      Z důvodu konání soukromé akce bude v sobotu 28.10. otevřeno až od 14.00hod.. Děkujeme za pochopení.
 

PIVNÍ SPECIÁL TOHOTO VÍKENDU - KOUNIC VÍDEŇSKÝ LEŽÁK
    Uherský Brod Kounic se vyrábí z ječného sladu vídeňského typu, který mu dodává jantarově měděnou barvu a nasládlou, sametově hebkou chuť s oříškovými podtóny a s příjemným kořeněným dozníváním Polotmavý ležák s obsahem 4,6 % alkoholu v objemu.

 

VÍNA "PO SKLENIČCE": PÁLAVA PS 2016 a FRANKOVKA 2015, St. Mádl, Velké Bílovice     

Tento víkend vám "po skleničce" nabídneme PÁLAVU 2016 pozdní sběr a FRANKOVKU 2015 od Stani Mádla z Velkých Bílovic.

      PÁLAVA je odrůda, jež vznikla zkřížením odrůd Tramín červený a Müller Thurgau. V současné době je na Moravě nejvysazovanější odrůdou. Její charakter a především suchost (pouhých 4,3g/l zb. cukru) ji předurčuje též k příjemnému osvěžení, zejména pro milovníky aromatičtějších vín.

    FRANKOVKA 2015 je ve vůni je čisté, středně intenzivní, jemné, živé s charakterem ostružin, sladkého koření a višňovou stopou. Chuť čistá, svěží, středně plná s velmi jemnými, téměř neznatelnými tříslovinami a lehce subtilnějším tělem. Dominantní je ovocnost s charakterem višní v čokoládě a lehké kořenitosti. Příjemná, lehce nasládlá, lehce kratší dochuť. 
 

KÁVA Z PRAŽÍRNY NILAJA - BRAZIL CERRADO DULCE
    Ještě o týden jsme prodloužili nabídku kávy BRAZIL CERRADO DULCE z tišnovské pražírny Nilaja. Káva typická svou velmi jemnou aciditou a hutným tělem. Espresso připravené z této kávy je vyváženě sladké a má bohatou cremu. V chuti budete moci cítit především kakao a lískový oříšek.Pokud Vám zachutná, bude možnost si je zakoupit v 250g balení na baru.

 

Kontakt

Hostinec u Vlachů

info@hostinecuvlachu.cz

Jamné 30
Tišnov
666 01

549427001, 603220247

Vyhledávání

Aktuální akce

14.11.2017 11:39

8.-10.12. ČERTOVSKÁ KAČENA

    Dovolte, abychom Vás již nyní pozvali na tradiční ČERTOVSKOU KAČENU!     Nyní Vám sice zatím představíme pouze pozvánku, ale v dostatečném předstihu Vám na této stránce představíme kompletní menu mikulášského víkendu. Pokud byste měli zájem již nyní o...

OTEVÍRACÍ DOBA

pondělí ZAVŘENO
úterý ZAVŘENO
středa 16.00 - 22.00hod.
čtvrtek 16.00 - 22.00hod.
pátek 16.00 - 23.00hod.
sobota 11.00 - 23.00hod.
neděle 11.00 - 19.00hod.

 

Najdete nás též na:

        

Sphere card

Hostinec u Vlachů © 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode