Restaurace v Jamném u Tišnova

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Michal Kadlec, IČ: 68038267, se sídlem Jamné 30, 666 01  Tišnov (provozovatel a správce webu) jako správce osobních údajů prohlašuje, že veškeré zpracovávané osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a Všeobecného nařízení o ochraně údajů (Nařízení (EU) 2016/679) .

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro informování formou newsletteru nebo e-mailového sdělení od Vás potřebujeme znát e-mailovou adresu, jméno a příjmení. Současně s tímto kontaktem se u nás ukládá i IP adresa, z které byl odeslán registrační formulář a souhlas ke zpracování.

K čemu údaje slouží?

Tyto údaje využíváme, abychom Vás e-mailem informovali o připravovaných akcích, novinkách, službách a propagaci dalších informací. Osobní údaje, které po vás budeme požadovat, nám nejste povinni poskytnout. Pokud tak ale neučiníte, nebudeme Vás moci informovat.

Pokud si nepřejete dostávat tato oznámení, můžete se z odběru těchto novinek kdykoli odhlásit, zasláním mailu na   info@hostinecuvlachu.cz   , kde jako předmět napíšete: „Odhlásit“, nebo přímo reakcí na zaslané sdělení/newsletter, kde je uveden odkaz na odhlášení.

Jak dlouho jsou osobní údaje uchovávány?

Osobní údaje zpracováváme dle účelu - odběr novinek/newsletteru - do doby odhlášení z odběru.

Mohu nějak zjistit, jaké osobní údaje má správce osobních údajů o mé osobě?

Ano, stačí, když se na nás obrátíte s jakýmkoliv dotazem či požadavkem, a to buď prostřednictvím e-mailu info@hostinecuvlachu.cz, nebo telefonicky na telefonním čísle +420 549 427 001.

Shromažďování a používání neosobních údajů

Neosobními údaji se myslí údaje ve formátu, který jako takový neumožňuje asociaci na konkrétní osobu. Takové údaje můžeme shromažďovat a používat za jakýmkoli účelem.

Shromažďovat můžeme údaje, jako je adresa URL odkazujícího serveru, čas, informace o aktivitách našich uživatelů na naší webové stránce. Pomocí těchto údajů můžeme svým návštěvníkům poskytovat užitečnější informace a dozvíme se, které části webových stránek návštěvníky nejvíce zajímají. Souhrnné údaje se pro účely těchto zásad ochrany osobních údajů považují za neosobní údaje.

Dojde-li ke spojení osobních a neosobních údajů, bude s nimi po dobu trvání takového spojení zacházeno jako s osobními.

Předávání údajů třetím stranám

Žádné z uvedených údajů neposkytujeme třetí straně.

Jiné

Můžeme být nuceni Vaše údaje zpřístupnit, pokud to vyžadují zákony, soudní řízení, soudní spory nebo státní či vládní orgány.

Jak používáme cookies

Cookies používáme k zaznamenání osobních údajů při používání webových stránek, nebo služeb online. Tyto informace používáme k personalizaci obsahu. Pokud budeme znát vaši společnost, obor, odvětví a další údaje, které nám poskytnete, budeme s Vámi komunikovat jen o pro Vás relevantních informacích.

Stejně jako většina webových služeb i my některé údaje shromažďujeme automaticky a ukládáme v souborech protokolu. K těmto údajům patří IP adresy, typ prohlížeče a jazyk, název poskytovatele internetových služeb, odkazující a poslední navštívené webové stránky a aplikace, operační systém, údaje o datu a čase a údaje o posloupnosti navštívených stránek.

Tyto údaje používáme ke správě stránek, sledování chování uživatelů na stránkách, ke zkvalitňování našich produktů a služeb a ke shromažďování demografických údajů o naší uživatelské základně.

V některých e-mailových zprávách používáme adresy URL odkazující na obsah na webových stránkách. Když zákazníci na některý z těchto odkazů kliknou, proběhne před načtením cílové stránky na našich webových stránkách komunikace s jiným webovým serverem. Data z těchto kliknutí sledujeme a s jejich pomocí zjišťujeme zájem o konkrétní témata a efektivitu komunikace. Nepřejete-li si být takto sledováni, neklikejte v e-mailových zprávách na textové ani grafické odkazy.

Díky tzv. pixel tags můžeme posílat e-mailové zprávy ve formátu čitelném pro zákazníky a zjišťovat, zda byly otevřeny. Na základě těchto informací můžeme omezit nebo zrušit zasílání zpráv zákazníkům.

Mohu ukládání cookies vypnout?

Jistě, stačí používat některý moderní internetový prohlížeč se zapnutou funkcí anonymního prohlížení, která zabrání ukládání údajů o navštívených webech.

 

 V Tišnově, 21. 5. 2018

 

Kontakt

Hostinec u Vlachů

info@hostinecuvlachu.cz

Jamné 30
Tišnov
666 01

549427001, 603220247

Vyhledávání

Aktuální akce

V této rubrice nejsou žádné články.

OTEVÍRACÍ DOBA

pondělí ZAVŘENO
úterý ZAVŘENO
středa 16.00 - 22.00hod.
čtvrtek 16.00 - 22.00hod.
pátek 16.00 - 23.00hod.
sobota 11.00 - 23.00hod.
neděle 11.00 - 19.00hod.

 

Najdete nás též na:

        

Sphere card

Hostinec u Vlachů © 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode