AKTUÁLNĚ

VÍKENDOVÁ NABÍDKA 12. - 14. 4. 2024

Vážení přátelé, dovolte, abychom Vám představili nabídku dalšího dubnového víkendu, která bude pro Vás připravena od pátečních 16.00hod. Kromě této víkendovky bude k dispozici tradičně i stálá nabídka, vč. našich specialit: čerstvě pečených kolen a žebírek! UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k soukromé...
Celý článek

UPOZORNĚNÍ NA SOBOTNÍ REZERVACE MÍST

    Pokud nás plánujete navštívit v sobotu 6.4. v obědovém nebo popoledním čase, doporučujeme rezervovat místa!     Vzhledem ke dvěma větším rezervacím v obědovém čase budeme mít pouze velmi omezený počet volných míst. A neradi bychom, abyste až po příjezdu...
Celý článek

VÍKENDOVÁ NABÍDKA 5. - 7. 4. 2024

Vážení přátelé, dovolte, abychom Vám představili nabídku "postvelikonočního" a zároveň prvního dubnového víkendu, která bude pro Vás připravena tentokrát od pátečních 17.00hod. Kromě této víkendovky bude k dispozici tradičně i stálá nabídka, vč. našich specialit: čerstvě pečených kolen a...
Celý článek

II. BESEDA O RALLY DAKAR S MARTINEM CÍGLEREM

    Už před vchodem bylo jasné, v jakém duchu se ponese čtvrteční večer 28.3. v Hostinci U Vlachů!       Všichni návštěvníci a příchozí si nemohli nevšimnout krásné expediční Toyoty Land Cruiser, která byla více než signifikantní pozvánkou na druhou...
Celý článek

BESEDA DAKAR 28.3. - KAPACITA NAPLNĚNA!

Děkujeme za zájem a těšíme se na viděnou se všemi, kteří si včas rezervovali místa!      A protože 28.3. bude zelený čtvrtek, bude už na čepu i VELIKONOČNÍ KRASLIČÁK - tradiční zelené pivo z Pivovarů Lobkowicz!      V nabídce budou taktéž čerstvě upečena vepřová...
Celý článek

OTEVÍRACÍ DOBA

UPRAVENÁ OTEVÍRACÍ DOBA PRO NEJBLIŽŠÍ VÍKEND:
PÁTEK 12.4.: 16.00 - 22.00 hod.
SOBOTA 13.4.: 15.00 - 22.00 hod.

NEDĚLE 14.4.: STANDARD
 
STANDARDNÍ OTEVÍRACÍ DOBA:
PONDĚLÍ - ČTVRTEK: ZAVŘENO

PÁTEK 16.00 - 22.00 hod.
SOBOTA 11.00 - 22.00 hod.
NEDĚLE 11.00 - 19.00 hod.

Připravované akce

V této rubrice nejsou žádné články.

ZAVAŘENÝ SORTIMENT A SIRUPY K DOSTÁNÍ I NA E-SHOPU!

 

 

O NÁS

    Hostinec u Vlachů byl založen v roce 1902 manžely Marií a Františkem Vlachovými. Ti si toto místo, situované před stoupáním na Černou Horu, zvolili jako ideální pro stavbu zájezdního hostince. Hostinec úspěšně přečkal obě světové války, ovšem v roce 1953 padl do rukou spotřebního ružstva Jednota a syn manželů Vlachových, Jan Vlach, se stal ve "svém hostinci" vedoucím. V roce 1990, ve svých 73 letech, zažádal Jan Vlach o navrácení hostince zpět do soukromých rukou a od té doby je opět rodinným podnikem. 
 
    V roce 1999 se celý dům podrobil rozsáhlé generální rekonstrukci, jež vyústila do současné podoby. V roce 2000 byl nově zrekonstruovaný Hostinec u Vlachů znovu otevřen. Společnými silami jej zprovoznili Libuše Kadlecová (roz. Vlachová) a syn Michal Kadlec, čímž začali psát další etapu v novém tisíciletí. Více se můžete dočíst na odkazu Z historie.
 
 
    V současné době má hostinec a jeho aktivity na starosti Michal Kadlec, všem za pomoci celé rodiny. V současné době hostinec nabízí příjemné posezení ve stylovém interiéru s krbem a v letních měsících buď na zastřešené nebo na otevřené terase s výhledem. Vyhlášenou specialitou jsou čerstvě pečená vepřová kolena a vepřová žebírka. Jídelní lístek, obsahující omezenou nabídku tradičních jídel, bývá zpravidla doplěn o aktuální víkendovou nabídku, zakládající si na pokrmech, vyrobených s čerstvých surovin.

     Nápojovou nabídku tvoří výběr čepovaných piv z nedalekého Pivovaru Černá Hora, domácí limonády a nealko nápoje společnosti Kofola, výběr lahvových z vín z pěti vinařsví moravských i rakouských, které si sami dovážíme.
     V letních měsících bývá otevřena prostorná terasa, nabízející výhled na protější stráň obce Hajánky. Zahradní posezení je možné si zarezervovat na kulturní, společenské i soukromé akce. Je součástí je  hřiště na pétanque, jež je dostupné v otevírací době i pro hosty restaurace.
 
NAPSALI O NÁS:
        
 

 

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.