SVATOMARTINSKÁ HUSA 11.-14.11.2021
Dovolte, abychom Vás opět po roce pozvali na tradiční SVATOMARTINSKOU HUSU, a to na příští týden v termínu čtvrtek 11.11. až neděle 14.11.!
Minulý rok to bylo zvláštní, neb jsme Vám porce balili s sebou do plastových krabiček. Víme, nebylo to příjemné ani pro jednu stranu. Ale letos to bude snad veselejší a budete si to moci užít s tradičním komfortem všeho, co Vám naše restaurace nabízí. Jen s jedním omezením - nařízených opatření. Ale s těmi bohužel nic nenaděláme.
AKTUÁLNÍ INFORMACE K REZERVACÍM
Ve středu 10.11. bude zavřeno.
Ve čtvrtek 11.11. máme otevřeno od 16.00hod. a pár volných míst zatím ještě je.
V pátek 12.11. je restaurace zadána soukromou rezervací.
V sobotu 13.11. volných míst přes oběd je už minimum, proto s rezervací neváhejte. Volněji je od 16.00hod. dále.
V neděli 15.11. zatím ještě volná místa jsou, ale s rezervací neváhejte.
Nejjistější způsob je telefonicky na tel.: 549427001, event. 603220247. Pokud se nedovoláte, zašlete SMS nebo e-mail (info@hostinecuvlachu.cz) Co nejdříve Vám rezervaci potvrdíme.
Děkujeme za pochopení!
RYCHTÁŘ RATAJ 12st.
Rychtář Rataj je 4× chmelený ležák, při jehož výrobě se používá speciální odrůda aromatického chmele Cascade a také metoda tzv. „chmelení za studena“, kdy se chmel přidává do piva dodatečně až v průběhu dokvašování v ležáckém sklepě. Výsledkem je výraznější chmelové aroma, skvěle vyvážená chuť se sladovou plností a vyšší hořkost tohoto piva v porovnání s běžně vyráběným pivem. To vše doplněné velmi dobrým řízem.
EPM 12,7 %, obsah alkoholu 5,3 %, IBU 35.
SVATOMARTINSKÁ VÍNA Z VINAŘSTVÍ ZBOROVSKÝ
V nabídce Svatomartinské v odrůdách:
Müller Thurgau, Zweigeltrebe rosé, Svatovavřinecké rosé, Modrý Portugal

Müller Thurgau bude vynikat výraznou aromatikou a svěžestí převážně po tropickém ovoci jako kiwi, grapefruitu, dále po bělomasé broskvi a angreštu.
Roséčka budou mít podobný charakter jako u bílých vín - příjemná ovocitost a svěžest. Vůně a chutě budou připomínat zralé třešně a višně, maliny, jahody a granátové jablko.
Červené bude velmi hravé se svěží kyselinkou a ve vůni a chuti budou připomínat višně, třešně, černý rybíz a švestková povidla.