TENTO VÍKEND - ČERTOVSKÁ KAČENA A ČERSTVÉ UZENÉ 4.-6.12.
Vážení přátelé,
tradiční Čertovskou kačenu si budete moci vychutnat u nás! Dle uvolnění restrikcí můžeme od čtvrtku 3.12. otevřít. My si ovšem necháme ještě tento den na přípravu a rádi Vás přivítáme v pátek 4.12. od 16.00hod.! A v nabídce budou hned dvě speciality!
1. ČERTOVSKÁ KAČENA
Tradiční akce na mikulášský víkend! Do křupava pečená kačena v tradiční úpravě s červeným a bílým moravským zelím zelím a restovanými bramborovými noky a karlovarským knedlíkem.
Jak bývá zvykem u téměř všech víkendových nabídek, i zde budou všechny pokrmy, vzhledem k čerstvosti a dostupnosti surovin, připraveny pouze v omezeném počtu porcí. Přednost budou mít samozřejmě rezervace. Pokud k nám tedy plánujete návštěvu, můžete si již nyní vybrat z naší nabídky konkrétní jídla a my Vám je zarezervujeme společně s místy. Hlásit rezervaci míst a s ní třeba i konkrétní pokrmy můžete už nyní!
Naši "vlajkovou loď" - pečená vepřová kolena, připravujeme také od středy čerstvě. Vzhledem k tomu, že dbáme na čerstvost, připravujeme jich pouze omezený počet (na objednávku + pár kusů navíc). Taktéž tedy doporučujeme jejich rezervaci.
Budete-li mít zájem, rádi Vám cokoliv z naší nabídky (týdenní i stálé - kolena i žebírka...) nachystáme k zakoupení a odnesení s sebou domů. Stačí jen tel. či e-mailová objednávka (abyste nemuseli čekat) a na domluvený čas budete mít vše připraveno.
2. ČERSTVÉ UZENÉ MASO
Po premiéře minulého víkendu a Vašemu zájmu, který jsme připraveným množstvím nedokázali uspokojit, jsme na tetno týden připravili další várku.Uzená bůčková žebra s kostí a krkovička k zakoupení a vyzvednutí pouze tento víkend. Jelikož máme k dispozici pouze omezené (jak se marketingově říká "limitované") množství, doporučujeme předchozí rezervaci. Rezervovat můžete "na šrůtky" - 1ks bůčkových žeber cca 500g, 1ks krkovičky 400-600g.
Rezervace prosíme prostřednictvím:
1. Tel:549427001, event. 603220247
2. E-mailem na info@hostinecuvlachu.cz
PIVNÍ SPECIÁL TOHOTO VÍKENDU
Výroční ležák, připomínající 160letou historii pivovaru Jihlava, je chmelený hlávkovým žateckým chmelem. Vyznačuje se příjemnou hořkostí, plností, perfektním řízem a bohatou pěnou.
Tento prvotřídní ležák je synonymem náročného, ale poctivého života na Vysočině.