VÍKENDOVÁ NABÍDKA 21.-23.5.2021

Vážení přátelé,
   tak je to konečně tady! Těšíme se na Vás u stolu, kde se o Vás budeme snažit postarat jako o vlastní! Snad jsme to za ten půlrok nezapomněli. Ostatně, přijďte nás vyzkoušet. Jdeme na to!

Nabídka čerstvě připravených pokrmů bude k dispozici od pátku 21.5.!
Vzhledem k tomu, že jídla jsou připravena čerstvá a z chlazených surovin, je jich k dispozici omezený počet. Proto nabízíme, společně s rezervací míst, objednat si dopředu i požadované pokrmy.

 

 

 

 PEČENÁ KOLENA A ŽEBÍRKA
    K dispozici budou taktéž tradiční, čerstvě upečená vepřová kolena a žebírka. Vzhledem k tomu, že dbáme na čerstvost, připravujeme jich pouze omezený počet (na objednávku + pár kusů navíc). Taktéž tedy doporučujeme jejich rezervaci. 

 

PIVNÍ SPECIÁL Z PIVOVARU JEŽEK
    Kvasnicový Ježek je nefiltrované pivo s významným podílem pivovarských kvasnic, které chutná jako v dobách, kdy bylo dobré pivo nikoli výsadou, ale stavovskou ctí. Vyznačuje se vyváženou plnou chutí, výraznou hořkostí a perfektním řízem.
ALC: 4,9 % obj.
keg: 30, 50 l
IBU: 33 EPM: 11,6

 

WINE BY GLASS Z VINAŘSTVÍ U VRBŮ
     Nabídku "vína po skleničce" budou tentokrát tvořit vína z 0,75l lahví z rodinného vinařství u Vrbů z Hustopečí, a to:
- CHARDONNAY r. 2018, pozdní sběr, suché, stříbrná řada
- PINOT NOIR (Rulandské modré), r.2018, moravské zemské, suché, zlatá řada

 


 

KÁVA Z TIŠNOVSKÉ PRAŽÍRNY NILAJA
    Všechny druhy káv tentokrát připravujeme ze značky CUBA SERRANO LAVADO  z tišnovské Pražírny Nilaja​.
Oblast pěstování: Sierra Maestra
Metoda zpracování: mokrá (promytá) metoda
100% arabica s velmi slabou, téměř žádnou aciditou. Espresso připravené z kávy Cuba Serrano Lavado má bohatou cremu, hladké tělo a v jeho chuti dominuje kakao, hořká čokoláda, tabák a na konci oříšky.

Upraženou zrnkovou kávu je možné si u nás zakoupit za cenu pražírny - 250g / 233,-Kč.

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

                

  TOPlist NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.