Restaurace v Jamném u Tišnova

Novinky

06.02.2018 16:04

NOVÁ KÁVA A MASOPUSTNÍ SPECIÁL

    Tento týden, tj. už od středy, bude v nabídce další z káv tišnovské pražírny Nilaja  - Ethiopia Washed Sidamo gr.2. Středně pražená, 100% arabica, zpracovaná mokrou (promytou) metodou. Má bohaté, plné tělo a sladkou a komplexní kávovou chuť. Díky střednímu pražení se jedná o kávu s nízkou aciditou. V chuti převládají tóny čokolády a koření. Pro zájemce bude jako vždy k dostání zrnková 250g balení na baru.

    Od středy bude taktéž v nabídce Masopustní speciál z Pivovaru Vysoký Chlumec. Jedná se o 13 st. polotmavé pivo, vyrobené ze dvou druhů sladů a pěti druhů chmele. V nabídce jsme jej již měli před čtrnácti dny a setkal se s velkým úspěchem. Proto znovu :)

02.02.2018 16:35

VÍKENDOVÁ NABÍDKA 2.-4.2.2018 "MAKING OF"

Vznik víkendové nabídky v obrazech...
Kompletní popis nabídky nalezente v přechozím příspěvku...

       

02.02.2018 11:55

NABÍDKA PRVNÍHO ÚNOROVÉHO VÍKENDU 2.-4.2.2018

Jak už je pravidlem u našich víkendových nabídek, i zde jsou všechny pokrmy připraveny pouze v omezeném počtu porcí. Pokud tedy máte zájem, můžete si vybrat z naší nabídky konkrétní jídla a my Vám je zarezervujeme společně s místy. 
     Pečená kolena i žebírka budou tradičně od pátku též čerstvě připravena. Kolena doporučujeme rezervovat, neboť jsou pečena převážně na objednávku + pár kusů navíc. Stačí nám dát vědět telefonem či e-mailem ideálně v předstihu, ale stačí i v den návštěvy. Žebírek připravujeme dosti, ovšem při větším množství též doporučujeme rezervaci.

 

 

 

 

 

PIVNÍ SPECIÁL Z PIVOVARU KVĚTNICE
    Tento víkend si u nás budete moci dát pivní speciál z tišnovského Pivovaru Květnice - VÍDEŇSKÝ LEŽÁK!
     Pivo je jantarově - měděné barvy, pro které je charakteristická nasládlá, sametově – hebká sladovost, s oříškovými podtóny a s příjemným kořeněným dozníváním. V ústech zanechává příjemný krémový pocit. Všechny tyto chutě dodává pivu speciální, tzv. vídeňský slad, který je v sypání zastoupen více než polovinou.
 

VÍNA "PO SKLENIČCE" - RYZLINK RÝNSKÝ 2016 A ZWEIGELT 2015
V první únorový víkend Vám "po skleničce" nabídneme tato vína: RYZLINK RÝNSKÝ 2016 pozdní sběr od Stanislava Mádla a ZWEIGELT 2015 z rakouského vinařství Tagwerker.

     RYZLINK RÝNSKÝ PS 2016 je víno vyšší barevné intenzity slámově žluto-zelené se zlatavými odlesky a středně dobrou viskozitou. Vůně je čistá, středně intenzivní, svěží, ovocně-bylinná s tónem lipového květu, dotekem medu a stopou citrusů. Chuť čistá, středně intenzivní, svěží s pikantní kyselinkou, dobrým tělem a lehce patrným zbytkovým cukrem, byť je deklarováno jako suché. Charakter chutě je převážně ovocný s tóny zralých jablíček a angreštu a středně dlouhou dochutí. 

   ZWEIGELT ročníku 2015 z rakouského vinařství Tagwerker, sídlícího nedaleko hranic v městysi Herrnbaumgarten má světlejší, lehce granátovou barvu, a středně dobrou viskozitu. Vůně je čistá, středně plná, svěží s charakterem drobného lesního ovoce, koření a drobným náznakem višní. V chuti je čisté, středně plné s jemnými tříslovinami a spíše štíhlejším tělem. I v chuti dominuje charakter drobného lesního ovoce, ostružin či brusinek. Patrná je lehce vyšší kyselinka a taktéž dotek koření. Lehce drsnější závěr dává poznat, že se jedná o víno ze severní oblasti a relativně ještě mladý ročník.

 

KÁVA Z TIŠNOVSKÉ PRAŽÍRNY NILAJA

    Rádi Vám nabídneme novou kávu z produkce tišnovské Pražírny Nilaja - Směs na probuzení!
    Díky přidaným 20% kávy druhu robusta má tato směs nepatrně vyšší obsah kofeinu a jedná se o kávu zcela bez kyselosti. Espresso připravené z této směsi má bohatou cremu a v chuti převládají především zemité a hořké tóny kakaa a oříšků.
    Ostatně, přijďte ochutnat!

 

01.02.2018 12:00

ČTVRTEK 1.2. AKTUÁLNĚ

    Dnes v obvyklých 18.00hod. budeme vytahovat z udírny uzené maso a klobásky!
    Rezervace míst, a zároveň třeba už i uzeného (i klobásků), je možné nám dát vědět již nyní telefonicky či e-mailem. Taktéž je možné si objednat a zakoupit i domů.

    Těšíme se na Vaši návštěvu!

31.01.2018 19:30

VÝHERNÍ ČÍSLA K PEČENÝM KOLENŮM ZA LEDEN 2018

    Jako celý předchozí (i předpředchozí) rok, tak jsme I nyní provedli tradiční losování z upomínkových kartiček od pečených kolen, jež putovala k našim hostům v prvním měsíci roku 2018.
    Stejně jako v každém slosování není hodnota vzestupná ani sestupná.

 



    A tady to je:
Koleno č.1035 - poukaz na konzumaci v hodnotě 250,-Kč
Koleno č.1044 - 0,7kg pečených vepřových žebírek
Koleno č.1041 - 0,7l láhev vína z naší nabídky dle vlastního výběru do 250,-Kč

     Výhercům gratulujeme a připomínáme, že výhry je zapotřebí si vyzvednout do konce února, jinak se přesouvají pro výherce do dalšího měsíce.
  
     Upomínkové kartičky k pečeným kolenům budou dále pokračovat v započaté číselné řadě. Jejich prvotním smyslem totiž není tato soutěž. To je pouze zpestření. Chceme, abyste měli, kromě příjemného zážitku, i památku, kolikáté u nás připravené pečené koleno od října 2015 máte.

 

 

26.01.2018 01:00

NABÍDKA TOHOTO VÍKENDU 26.-28.1.2018

      Jako u všech víkendových nabídek, i zde budou všechny pokrmy připraveny pouze v omezeném počtu porcí. Pokud tedy máte zájem, můžete si vybrat z naší nabídky konkrétní jídla a my Vám je zarezervujeme společně s místy. 
     Pečená kolena i žebírka budou tradičně od pátku též čerstvě připravena. Kolena doporučujeme rezervovat, neboť jsou pečena převážně na objednávku + pár kusů navíc. Stačí nám dát vědět telefonem či e-mailem ideálně v předstihu, ale stačí i v den návštěvy. Žebírek připravujeme dosti, ovšem při větším množství též doporučujeme rezervaci.

 

 

 

 

PIVNÍ SPECIÁL Z PIVOVARU VYSOKÝ CHLUMEC
MASOPUSTNÍ SPECIÁL
 – 13 st. polotmavé pivo, vyrobené ze dvou druhů sladů a pěti druhů chmele. Vyrábí Pivovar Vysoký Chlumec.

 

 

 

 

 

 

VÍNA "PO SKLENIČCE" - STANISLAV MÁDL, VELKÉ BÍLOVICE  

    I v poslední lednový víkend Vám "po skleničce" nabídneme tato vína:: TRAMÍN ČERVENÝ 2016 pozdní sběr a ANDRÉ 2015 od Stani Mádla z Velkých Bílovic.

     TRAMÍN ČERVENÝ PS 2016 je víno s barvou odstínu lipového květu, ve vůni středně intenzivní až intenzivnější, výrazně květinového charakteru po růžích, se stopou vyzrálého ovoce. Chuť je jemná, středně plného těla, kořenitější, bez výraznějšího projevu kyselin, ale přitom ne sladká. Díky suchému charakteru se stává lehce pikantnější a tím pádem i svěžejší. Dochuť je středně dlouhá.

   ANDRÉ ročníku 2015, taktéž od Stani Mádla, je, jak známo, kříženec Frankovky a Svatovavřineckého. Má světle rubínovou barvu, na vůni je čisté, svěží, stále ještě mladistvé s ovocnou charakteristikou, nejvíce připomínající zralé višně s lehce kořenitou stopou. Chuť koresponduje s vůní, čili v ní nalezneme charakter peckového ovoce, zejména višní, přecházející až do kompotu, s jemnou tříslovinou a dochutí lehké pikantnosti zelené papriky. Jedná se spíše o lehčí, nekomplikované víno.
   Obě vína "po skleničce" 1dcl za cenu 35,-Kč.
 

 

KÁVA Z TIŠNOVSKÉ PRAŽÍRNY NILAJA

    Rádi Vám nabídneme novou kávu z produkce tišnovské Pražírny Nilaja - Směs na probuzení!
    Díky přidaným 20% kávy druhu robusta má tato směs nepatrně vyšší obsah kofeinu a jedná se o kávu zcela bez kyselosti. Espresso připravené z této směsi má bohatou cremu a v chuti převládají především zemité a hořké tóny kakaa a oříšků.
    Ostatně, přijďte ochutnat!
 
 
 
 
 
MAKING OF :)
25.01.2018 10:57

STŘEDA 24. A ČTVRTEK 25.1. AKTUÁLNĚ

Po týdnu "celozávodní dovolené" hlásíme opět OTEVŘENO!

    Ve středu 24.1. bude otevřeno o hodinu později, tj. od 17.00hod. a v nabídce budou obvyklá pečená žebírka či výběr ze stálého jídelního lístku.

 

 


    Ve čtvrtek 25.1. se můžete těšit na ČERSTVÉ UZENÉ MASO A KLOBÁSKY. Vytahovat z udírny budeme v obvyklých 18.00hod. Rezervace míst, a zároveň třeba už i uzeného (i klobásků), je možné nám dát vědět již nyní telefonicky či e-mailem. Taktéž je možné si objednat a zakoupit i domů.

16.01.2018 14:31

15.-21.1.2018 ZAVŘENO

Vážení hosté,
    dovolujeme si upozornit, že v týdnu od 15. - 21. 1. 2018 budeme mít zavřeno.
Pokud byste měli zájem o pečená kolena, žebírka či víno ke koupi s sebou domů nebo o rezervaci na další dny či domluvu na soukromou akci, je možné nás i v tomto týdnu kontaktovat na tel. 603220247 či e-mailu info@hostinecuvlachu.cz. Rádi Vám vyjdeme vstříc.
    Děkujeme za pochopení.

12.01.2018 10:34

NABÍDKA TOHOTO VÍKENDU 12. a 14.1.2018

    Jak jste si již mohli všimnou z názvu nabídky, bude o víkendu otevřeno pouze v pátek a v neděli. V sobotu je restaurace zadána pro uzavřenou společnost. I z tohoto důvodu je nabídka zkrácena pouze na čtyři pokrmy.
   Jako u všech víkendových nabídek, i zde budou všechny pokrmy připraveny pouze v omezeném počtu porcí. Ovšem tentokrát trochu omezenějším než omezeném :) Pokud tedy máte zájem, můžete si vybrat z naší nabídky konkrétní jídla a my Vám je zarezervujeme společně s místy.
     Pečená kolena i žebírka budou tradičně od pátku též čerstvě připravena. I když bude v sobotu oficiálně zavřeno, můžete si kolena a žebírka objednat k vyzvednutí domů. Na pátek i neděli doporučujeme kolena rezervovat, neboť jsou pečena převážně na objednávku + pár kusů navíc. Stačí nám dát vědět telefonem či e-mailem ideálně v předstihu, ale stačí i v den návštěvy. Žebírek připravujeme dosti, ovšem při větším množství též doporučujeme rezervaci.

 

PIVNÍ SPECIÁL Z TIŠNOVSKÉHO PIVOVARU KVĚTNICE - XOCO STOUT    
    
    Ještě stále je v nabídce květnický XOCO STOUT!
    XOCO STOUT je svrchně kvašené, tmavé pivo. Uvařeno ze světlého s kombinací karamelových sladů, doplněných o pražený (tzv. barvící) slad. Tento slad byl záměrně zvolen pšeničný, aby v chuti byly potlačeny nežádoucí kávové tóny.

    Pivo je jemně chmeleno anglickou odrůdou Phoenix, která pivu dodává jemné pikantní aroma s tóny čokolády a melasy přecházející až do píniového a lehce květinového aroma.
    Po hlavním kvašení byly do piva během jeho zrání na čas přidány kakaové boby, dodané jesenickou čokoládovou manufakturou Xocolatl. Tyto boby pocházejí ze Svatého Tomáše a jsou proslavené na celém světě. Vyrábí se z nich špičková čokoláda s vysokým podílem kvalitního kakaa. Jejich macerací se do piva dostaly tóny pravé čokolády i s jejich typickou hořkostí, doplňující použitý chmel Phoenix.
    Ostatně, naši subjektivní recenzi si můžete přečíst na stránkách www.MiKwine.cz .

 

VÍNA "PO SKLENIČCE" - STANISLAV MÁDL, VELKÉ BÍLOVICE

    I tento víkend Vám "po skleničce" nabídneme tato vína:: TRAMÍN ČERVENÝ 2016 pozdní sběr a ANDRÉ 2015 od Stani Mádla z Velkých Bílovic.

     TRAMÍN ČERVENÝ PS 2016 je víno s barvou odstínu lipového květu, ve vůni středně intenzivní až intenzivnější, výrazně květinového charakteru po růžích, se stopou vyzrálého ovoce. Chuť je jemná, středně plného těla, kořenitější, bez výraznějšího projevu kyselin, ale přitom ne sladká. Díky suchému charakteru se stává lehce pikantnější a tím pádem i svěžejší. Dochuť je středně dlouhá.

   ANDRÉ ročníku 2015, taktéž od Stani Mádla, je, jak známo, kříženec Frankovky a Svatovavřineckého. Má světle rubínovou barvu, na vůni je čisté, svěží, stále ještě mladistvé s ovocnou charakteristikou, nejvíce připomínající zralé višně s lehce kořenitou stopou. Chuť koresponduje s vůní, čili v ní nalezneme charakter peckového ovoce, zejména višní, přecházející až do kompotu, s jemnou tříslovinou a dochutí lehké pikantnosti zelené papriky. Jedná se spíše o lehčí, nekomplikované víno.
   Obě vína "po skleničce" 1dcl za cenu 35,-Kč.
 

 

KÁVA Z TIŠNOVSKÉ PRAŽÍRNY NILAJA

    Od pátku u nás budete moci ochutnat novou kávu z produkce tišnovské Pražírny Nilaja - Směs na probuzení!
    Díky přidaným 20% kávy druhu robusta má tato směs nepatrně vyšší obsah kofeinu a jedná se o kávu zcela bez kyselosti. Espresso připravené z této směsi má bohatou cremu a v chuti převládají především zemité a hořké tóny kakaa a oříšků.
    Ostatně, přijďte ochutnat!

 

10.01.2018 08:00

UPRAVENÁ OTEVÍRACÍ DOBA NA TENTO TÝDEN

    Tento týden bude s velmi omezenou otevírací dobou. Důvodem je větší množství soukromých akcí ať již u nás v restauraci, nebo které zajišťujeme "v terénu".
Otevřeno bude tedy pouze:
12.1. pátek  16.00-23.00 hod.
14.1. neděle 11.00-20.00 hod.

    Zavřeno bude ve středu, čtvrtek a sobotu.
    Děkujeme za pochopení.

Kontakt

Hostinec u Vlachů

info@hostinecuvlachu.cz

Jamné 30
Tišnov
666 01

549427001, 603220247

Vyhledávání

Aktuální akce

V této rubrice nejsou žádné články.

OTEVÍRACÍ DOBA

pondělí ZAVŘENO
úterý ZAVŘENO
středa 16.00 - 21.00hod.
čtvrtek 16.00 - 21.00hod.
pátek 16.00 - 23.00hod.
sobota 11.00 - 23.00hod.
neděle 11.00 - 19.00hod.

 

Najdete nás též na:

        

 

Hostinec u Vlachů © 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode