DÁRKOVÁ BALENÍ NAŠICH ZAVAŘENÝCH SPECIALIT A VÍNA

    Dovolte, abychom vám představili možnost dárkových balení našich zavařených specialit a vín z naší nabídky! Rádi Vám připravíme prezent pro jakoukoliv příležitost v kvalitní lepenkové krabičce se zavíracím průhledným víkem!     

     Jak si takový balíček sestavit? Jednoduše! Mrkněte do e-shopu www.obchod-mikwine.cz/e-shop/ a vyberte si cokoliv ze sortimentu. Do jedné krabičky se mohou umístit:

- dvě láhve vína,

- láhev vína + jedna či dvě malé sklenice zavařenin,

- láhev vína + jedna či dvě velké sklenice zavařenin,

- láhev našeho sirupu + velké či malé sklenice zavařenin,

- tři nebo čtyři velké či malé sklenice zavařenin,

- a další, co se do krabice vejde a nás zatím nenapadlo :)


     Jen jen na Vás, jak si dárkové balení poskládáte. A cenu zjistíte prostým součtem obsahu Vašeho výběru + 60,-Kč za přípravu jedné dárkové krabičky a vystýlky.

     Těžko se taková variabilita prodává přes e-shop. Proto Vám naše on-line nabídka může dobře posloužit pro představu, přehled, nebo si můžete rovnou vybrat, jaké složení krabice chcete. Pak se nám ozvat na tel: 603220247 nebo napsat na info@hostinecuvlachu.cz s domluvou na setkání v Jamném, kde můžeme krabice rovnou nachystat a vy si je ihned odvezete. 

     Pokud byste potřebovali jakkoliv poradit, připravit dárková balení s věnováním nebo něčím ještě ozvláštnit, neváhejte se ozvat! Bude-li to v našich možnostech, rádi Vám vyjdeme vstříc a přispějeme i třeba nějakým dalším nápadem.

Dárek, který se dá snít a vypít, potěší nejvíc smyslů!

  

 

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.