SVATOMARTINSKÁ HUSA 10.-12.11.2023

 Vážení přátelé,
dovolte, abychom Vás opět pozvali na tradiční SVATOMARTINSKOU HUSU, a to o víkendu pátek 10. až neděle 12.11. a už nyní zároveň odtajnili připravované menu společně se Svatomartinským pivním speciálem a Svatomartinským vínem!

 



K REZERVACI MÍST

Pátek už je bohužel plně obsazen!
Rezervovat je možné zatím ještě na sobotu 11.11. i neděli 12.11. Pokud se k nám chystáte, doporčujeme s rezervací míst neváhat, neb na oba dny se místa již rychle plní. Nejjistější způsob, jak nám rezervaci nahlásit je e-mailem na info@hostinecuvlachu.cz. Taktéž lze na tel.: 549427001, event. 603220247.

 

 

 



 

 

SVATOMARTINSKÝ PIVNÍ SPECIÁL
Pivovar Rychtář, Hlinsko
Výjimečný, spodně kvašený ležák s výraznou hořkostí a kořeněnou, chmelovou vůní. Chmelený hlávkovým žateckým chmelem, vařený dle unikátní receptury.
EPM: 12,7%hm., alk.5,3% obj., IBU: 35

 

 

SVATOMARTINSKÉ VÍNO
Vinařství V&M Zborovský, Velké Pavlovice

MÜLLER THURGAU r. 2023
Svěží, lehká vůně cukrového melounu, kokosu a tropického ovoce. V chuti ovocné, lehce pikantní s tóny citrusů s ovocnou dochutí se stopou grapefruitu.

MUŠKÁT MORAVSKÝ, r.2023
Typická muškátová vůně s tóny zralých meruněk, ananasu, liči a kokosu. Chuť je ovocná, lehká, osvěžující s tóny meruněk a vanilky, zakončena svěží kyselinkou a tóny meruňkové marmelády.

ZWEIGELTREBE ROSÉ, r.2023
Vůně smetanová, jahodovo-malinová. Chuť je výrazně ovocná, šťavnatá, se stopou zahradního ovoce, vanilky a s dlouhou, lehce kořenitou dochutí.

MODRÝ PORTUGAL, r.2023
Ve vůni intenzivní tóny ostružin a višní v čokoládě. Na chuti šťavnaté červené bobulové ovoce a čokoláda. V dochuti dlouhé s ovocnými tóny sušeného ovoce.

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.