Novinky

ČERSTVÁ PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA A KOLENA S SEBOU V ÚTERÝ 24.3.!

  Vážení přátelé a hosté,     i když máme dle nařízení Vlády ČR zavřeno, zaznamenali jsme od Vás zájem alespoň o pečená kolena a žebírka s sebou. Potěšilo nás to a moc za tento zájem děkujeme. Rádi to pro Vás uděláme! Ovšem vzhledem k nelehké době budeme potřebovat dodržet...
Celý článek

OD 14.3. DO 1.4. ZAVŘENO

Vážení přátelé,     plně respektujeme nařízení vlády ČR a dle pokynů ode dneška do 1.4. uzavíráme provoz. Věříme ve prospěch takových opatření a těšíme se s vámi na viděnou v lepších časech. Michal Kadlec a kolektiv Hostince u Vlachů
Celý článek

V PÁTEK 13.3. UZENÉ MASO A KLOBÁSKY

    V pátek 13.3., opět něco pověsíme do udírny :) Čerstvé uzené maso a klobásky budeme vytahovat v obvyklých 18.00hod. Rezervace míst, a zároveň třeba už i uzeného (i klobásků), je možné nám dát vědět již nyní telefonicky, e-mailem nebo zde zprávou. V nabídce bůček, krkovička a...
Celý článek

OTEVÍRACÍ DOBA

Dle nařízení Vlády ČR budeme mít až do 1.4. zavřeno.
Děkujeme za pochopení.

pondělí, úterý  -  zavřeno
středa, čtvrtek  -  16.00-22.00 hod.
pátek  -  16.00-23.00 hod.
sobota  -  11.00-23.00 hod.
neděle  -  11.00-19.00 hod.

O NÁS

    Hostinec u Vlachů byl založen v roce 1904 manžely Marií a Františkem Vlachovými. Ti si toto místo, situované před stoupáním na Černou Horu, zvolili jako ideální pro stavbu zájezdního hostince. Hostinec úspěšně přečkal obě světové války, ovšem v roce 1953 padl do rukou spotřebního ružstva Jednota a syn manželů Vlachových, Jan Vlach, se stal ve "svém hostinci" vedoucím. V roce 1990, ve svých 73 letech, zažádal Jan Vlach o navrácení hostince zpět do soukromých rukou a od té doby je opět rodinným podnikem. 
 
    V roce 1999 se celý dům podrobil rozsáhlé generální rekonstrukci, jež vyústila do současné podoby. V roce 2000 byl nově zrekonstruovaný Hostinec u Vlachů znovu otevřen. Společnými silami jej zprovoznili Libuše Kadlecová (roz. Vlachová) a syn Michal Kadlec, čímž začali psát další etapu v novém tisíciletí. Více se můžete dočíst na odkazu Z historie.
 
 
    V současné době má hostinec a jeho aktivity na starosti Michal Kadlec, všem za pomoci celé rodiny. V současné době hostinec nabízí příjemné posezení ve stylovém interiéru s krbem a v letních měsících buď na zastřešené nebo na otevřené terase s výhledem. Vyhlášenou specialitou jsou čerstvě pečená vepřová kolena a vepřová žebírka. Jídelní lístek, obsahující omezenou nabídku tradičních jídel, bývá zpravidla doplěn o aktuální víkendovou nabídku, zakládající si na pokrmech, vyrobených s čerstvých surovin.

     Nápojovou nabídku tvoří výběr čepovaných piv z nedalekého Pivovaru Černá Hora, domácí limonády a nealko nápoje společnosti Kofola, výběr lahvových z vín z pěti vinařsví moravských i rakouských, které si sami dovážíme.
     V letních měsících bývá otevřena prostorná terasa, nabízející výhled na protější stráň obce Hajánky. Zahradní posezení je možné si zarezervovat na kulturní, společenské i soukromé akce. Je součástí je  hřiště na pétanque, jež je dostupné v otevírací době i pro hosty restaurace.
 
NAPSALI O NÁS:
        
 

 

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

              

  TOPlist NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.