1.1.2024 - TRADIČNÍ NOVOROČNÍ ZELŇAČKA

Po roční pauze Vás srdečně zveme na tradiční NOVOROČNÍ ZELŇAČKU v první den nového roku, v pondělí 1.1.2024.

Co bude v nabídce?
Samozřejmě silná a chutná Novoroční zelňačka, která bude tak hustá, že by po ní mohla kočka přejít! :) Čerstvě upečena budou i tradiční vepřová kolena a žebírka a připravena bude i nabídka stálého jídelního lístku.

Jak k nám?
Můžete samozřejmě přijet autem. Ale přesto máme pro Vás tip: udělejte si pěší procházku z Tišnova po nedávno obnovené historické Růzcké cestě přímu k nám! Růzcká cesta byla před více jak sto lety hlavní dopravní tepnou, která spojovala Tišnov, Jamné, Rohozec a další obce po trase do doby, než se vybudovala silnice přes Železné (krásný článek o jejím účelu a historii na www.tisnovskenoviny.cz) . Od jejího začátku na Honech je to k hostinci 3,8km a pohodovým tempem jste u nás za 45min. Bude Vás to stát cca 280 spálených kalorií, které můžete hned doplnit...a zároveň se posílit i na cestu zpět!

S rezervacemi doporučujeme neváhat, neb někteří již začali hlásit svá místa ještě před oficiálním vyhlášením. Máte-li tedy zájem, čiňte tak na e-mail info@hostinecuvlachu.cz nebo na tel.: 549427001, event. 603220247. Neradi bychom, abyste k nám vážili cestu a poté zjistili, že Vás nemůžeme usadit.

Těšíme se na Vaši návštěvu a nezapomeňte: jak na Nový rok, tak po celý rok!

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.