DÁRKY OD NÁS AŽ DO SOBOTY 23.12.

Vážení přátelé,
 
dovolte, abychom připomněli možnost přípravy dárků na posledních chvíli. Rád Vám až do soboty 23.12. nachystáme dárková balení našich specialit a vín z naší široké nabídky, pouze vín v dárkových kartonech + poukazy k nám do hostince.
 

DÁRKOVÁ BALENÍ NAŠICH SPECIALIT S VÍNY


     Rádi Vám připravíme prezent pro jakoukoliv příležitost v kvalitní krabičce se zavíracím průhledným víkem!

Jak si takový balíček sestavit? Jednoduše! Mrkněte na www.obchod-mikwine.cz/e-shop/ a vyberte si cokoliv ze sortimentu. Do jedné krabičky se mohou umístit:

- dvě láhve vína,
- láhev vína + jedna či dvě malé sklenice zavařenin,
- láhev vína + jedna či dvě velké sklenice zavařenin,
- láhev našeho sirupu + velké či malé sklenice zavařenin,
- tři nebo čtyři velké či malé sklenice zavařenin,
- a další, co se do krabice vejde a nás zatím nenapadlo.

     Jen jen na Vás, jak si dárkové balení poskládáte. A cenu zjistíte prostým součtem obsahu Vašeho výběru + 60,-Kč za přípravu jedné dárkové krabičky a vystýlky.

     Těžko se taková variabilita prodává přes e-shop. Proto Vám naše on-line nabídka může dobře posloužit pro představu, přehled, nebo si můžete rovnou vybrat, jaké složení krabice chcete. Pak se nám ozvat na tel: 603220247 nebo napsat na info@hostinecuvlachu.cz s domluvou na setkání v Jamném, kde můžeme krabice rovnou nachystat a vy si je ihned odvezete.

  

 

DÁRKOVÁ BALENÍ VÍN
Nechceme ovšem zapomínat i na klasická balení v dárkovém kartonu po jednom či dvou vínech. A opět je to jednoduché: složení dárkových balení si můžete libovolně poskládat z nabídky e-shopu MiKwine. Vína, která chcete do dárkových balení umístit, můžete na e-shopu rovnou zakoupit.

V tomto případě doporučujeme zvolit platbu hotově při převzetí nebo bankovním převodem, neboť budeme k vínům ještě připočítávat kartony, které nejsou v e-shopu (cena 25,-/ks). V závěru objednávky nám pak ve zprávě můžete sdělit, jak chcete vína nachystat.
V případě zakoupení dárkových balení je poté lepší osobní odběr , neboť dárková balení se obtížně posílají.

 

DÁRKOVÉ POUKAZY

      Připomínáme taktéž možnost zakoupení dárkových poukazů k nám do restaurace! Ty můžete zakoupit v průběhu celého roku, nejen nyní. Ale chápeme, že teď je nejvíce příležitostí k obdarování.

Čím tedy darovaného potěšíte?
- poukaz lze využít na konzumaci čehokoliv u nás nabízeného,
- lze za něj nakoupit i naše zavařené speciality, sirupy, víno...,
- lze jej uplatit i na nákup jídla s sebou,
- platnost má jeden rok od vystavení,
- lze jej uplatnit i postupně, tzn. pokud bude na vyšší částku, než je útrata, snížíme jej o utracenou částku a zbytek je možné využít příště.

Zakoupení je možné následujícími cestami:
- vyplněním formuláře na našich stránkách, kde si můžete zvolit částku i věnování (platba předem na účet). Obratem zašleme poukaz na e-mail,

- osobně v Hostinci U Vlachů (po předchozí tel. domluvě i mimo otevírací dobu). Poukaz připravíme na míru, nebo vypíšeme na místě. Poukaz připravíme rovnou do dárkové obálky. Vybírat budete moci z několika barev.

Pro jakékoliv přání (tedy co se poukazů k nám týká) jsme Vám k dispozici na tel. 603220217, event. e-mailu info@hostinecuvlachu.cz . Rádi poradíme nejlepší možnou formu jak pro Vás, tak pro obdarovaného.

Děkujeme za Vaši přízeň!

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.