II. BESEDA O RALLY DAKAR S MARTINEM CÍGLEREM

    Už před vchodem bylo jasné, v jakém duchu se ponese čtvrteční večer 28.3. v Hostinci U Vlachů!
 
    Všichni návštěvníci a příchozí si nemohli nevšimnout krásné expediční Toyoty Land Cruiser, která byla více než signifikantní pozvánkou na druhou besedu o Rally Dakar pod vedením sedminásobného účastníka, řidiče doprovodného vozidla, fotografa a letos i člena letošního vítězného týmu MM Technology Martina CÍGLERA!
 
    Stejně jako z první besedy bohužel nemáme žádné super fotky nebo videa, ale o to  lepší, profesionálnější, zajímavější a mnohem poutavější se promítaly na plátno! 
 
    Autorské fotografie z obrovských dun, videa z vrtulníku, informace a historky ze zákulisí, nebezpečí nástrah, havárie, zklamání, ale i radostné emoce po zvládnutí každé etapy či závodu. To vše a a další věci obsahovala více než 1,5hod. trvající beseda. Dotazy přítomných byly zodpovězeny všechny a týkaly se velmi podobných témat jako při první besedě - konkurence, havárií, spotřebovaných náhradních dílů, rozpočtu, rozdíly mezi trasami...
 
    Opět velmi fajn večer, za který patří dík perfektní přípravě a ochotě Martinovi Cíglerovi! Jeho vyprávění a postřehy byly opět podány způsobem, který všechny přítomné vtáhl do děje.
 
    Na závěr jedna smutná a optimistická informace: třetí beseda už nebude. Bude zapotřebí počkat na zase na tu první...po ročníku 2025! Těšíme se na ni společně s Vámi!
 
PS: kdo  byste se chtěli pokochat autorskými fotografiemi, z nichž některé byly promítány i u nás,  jest možno na odkazu https://cecik.cz/cesta/asie/saudska-arabie/dakar-2024-saudska-arabie/ . Ovšem bohužel bez zasvěceného komentáře
 
    

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.