JSME ZPĚT! ALE ZATÍM JEN ČÁSTEČNĚ

Vážení přátelé,
    je to tady! Stejně jako se bude zanedlouho probouzet příroda, tak i Hostinec U Vlachů začíná pomalu opouštět svůj podzimní a zimní klid! Než ovšem vdechneme našemu prostoru plný život, bude to ještě nějakou chvilku trvat. Přece jen musíme celý prostor nachystat na sezónu, připravit venkovní prostory, "odladit" kompletní nové menu a všechny novinky, které chystáme, řádně vyzkoušet.

     Na druhou stranu upřímně přiznáváme, že nám je po vás smutno už teď. A abychom Vás mohli co nejdříve vidět, rozhodli jsme se, že než naplno otevřeme, se zkusíme připomenout naší klasikou nejklasičtější - ČERSTVĚ UPEČENÝMI KOLENY A ŽEBRY!

    A kdo na tuto naši vlajkovou loď v dobrém vzpomíná (a bylo mu snad taky i trochu smutno), s potěšením dáváme na vědomí, že kolena i žebra budeme péct V PÁTEK 17.3. tak, abyste si je mohli čerstvé a z trouby ještě horké zakoupit a vyzvednout s sebou mezi 16-19hod. (pokud by se někomu tento čas či den nehodil, lze operativně domluvit). Samozřejmostí budou veškeré přílohy tak, jak jste bývali zvyklí. A tentokrát i vč. pečiva! A ke každé objednávce vám jako dárek, že jste na nás nezapomněli, přibalíme malý dezert ;)

    Objednávky nám prosím hlaste do pátečních 12hod. U kolen počet kusů (váha 1,1-1,6kg) u žeber větší-500g či menší-300g porci. Kontakty stále stejné: info@hostinecuvlachu.cz, tel.: 603220247, 549427001 nebo na FB přes messenger.

    K zakoupení bude tradičně i vychlazené pivo (i když zatím pouze v PET lahvích) z tišnovského Pivovaru Květnice.

    Děkujeme za Vaši přízeň a moc se těšíme na viděnou!

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.