KDO CHVÍLI STÁL, UŽ STOJÍ OPODÁL...

"Kdo chvíli stál, už stojí opodál." Toto rčení asi nejvíce vystihuje náš nadcházející záměr. Uplynulý víkend byl posledními otevíracími dny před chystanou delší pauzou a rádi Vám vysvětlíme proč.
Od nejrozsáhlejší rekonstrukce a znovuotevření uplynulo 22 let. Po celou dobu jsme Vám byli téměř stále k dispozici. Přítrž se tomu snažily učinit až nedávné okolnosti doby covidové, ale i té jsme se dokázali přizpůsobit a zůstali jsme s Vámi, stejně jako Vy s námi. A právě díky Vám jsme to vše zvládli! Na druhou stranu nebudeme zastírat, že zejména ony poslední roky byly po všech stránkách i vyčerpávající.
Hostinec U Vlachů letos slaví 120 leta a my v žádném případě nechceme, aby toto číslo bylo konečné. Chceme jít s dobou, držet si kvalitu, nadále se těšit z Vaší spokojenosti a všem nástrahám, okolnostem a překážkám čelit s energií, elánem a vytrvalostí. Tak, jak to bylo po celé čtyři generace.
Proto přišel čas na pauzu, kterou bychom chtěli vyplnit sběrem nápadů, inspirace a nové energie v gastro provozech v zahraničí. Ano, na čas zmizíme pryč. Na jak dlouho ještě není přesně stanoveno. Ale bude to po takovou dobu, abychom se pro Vás vrátili v plné síle, motivovaní a obohaceni o nové zkušenosti, o které se s Vámi poté rádi podělíme. Hostinec si v tomto mezičase chvilku odpočine a částečně i zrekonstruuje.
 
Od 13.9. tedy na čas opouštíme klasickou otevírací dobu. Moc Vám touto cestou děkujeme za dosavadní přízeň! A když jsme začínali rčením, rozloučíme se slovy známého šlágru Vejvodovy kapely - "nebudem s říkat sbohem, ale nashledanou."
Michal Kadlec, rodina a kolektiv Hostince U Vlachů "Kdo chvíli stál, už stojí opodál." Toto rčení asi nejvíce vystihuje náš nadcházející záměr. Uplynulý víkend byl posledními otevíracími dny před chystanou delší pauzou a rádi Vám vysvětlíme proč.

    "Kdo chvíli stál, už stojí opodál." Toto rčení asi nejvíce vystihuje náš nadcházející záměr. Uplynulý víkend byl posledním před chystanou pauzou a rádi Vám vysvětlíme proč.

Od nejrozsáhlejší rekonstrukce a znovuotevření uplynulo 22 let. Po celou dobu jsme Vám byli téměř stále k dispozici. Přítrž se tomu snažily učinit až okolnosti doby covidové. Ale i té jsme se dokázali přizpůsobit a zůstali jsme s Vámi, stejně jako Vy s námi. A díky Vám jsme to vše zvládli! Na druhou stranu nebudeme zastírat, že zejména ony poslední roky byly po všech stránkách i velmi vyčerpávající.


Hostinec U Vlachů letos slaví 120 leta a my v žádném případě nechceme, aby toto číslo bylo konečné. Chceme jít s dobou, držet si kvalitu, nadále se těšit z Vaší spokojenosti a všem nástrahám, okolnostem a překážkám čelit s energií, elánem a vytrvalostí. Tak, jak to bylo po celé čtyři generace od roku 1902.


Z tohoto důvodu přišel čas na pauzu, kterou chceme aktivně strávit sběrem nápadů, inspirace a zkušeností v gastro provozech v zahraničí. Ano, na čas zmizíme pryč. Na jak dlouho ještě nevíme. Ale bude to po takovou dobu, abychom se pro Vás vrátili v plné síle, motivovaní a obohaceni o nové poznatky. A o to vše se s Vámi pak rádi podělili! Hostinec samotný si v tomto mezičase chvilku odpočine a částečně i zrekonstruuje.

Od 12.9. tedy opouštíme klasickou otevírací dobu. Moc Vám touto cestou děkujeme za dosavadní přízeň a těšíme se, až na ni opět budeme moci navázat.

Začínali jsme rčením, které vystihovalo náš záměr a rozloučíme slovy známého šlágru Vejvodovy kapely - "nebudem s říkat sbohem, ale nashledanou."

Michal Kadlec, rodina a kolektiv Hostince U Vlachů 

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.