NÁŠ LEVANDULOVÝ A BEZOVÝ SIRUP K ZAKOUPENÍ I ON-LINE

    Jsme rádi, že Vám můžeme do e-shopu MiKwine.cz zařadit náš levandulový a bezový sirup, ze kterých se u nás dělají toliko oblíbené limonády!

    

    Bezový sirup pochází z květů bezu černého, který roste v přímo v zahradě Hostince U Vlachů v Jamném. Čili v místě svého vzniku! A podle hesla, že ty nejhezčí květy jsou až v koruně, je nutno vždy přistavit stařičký, předlouhý žebřík, který zřejmě ještě pamatuje zakladatele hostince Františka Vlacha, sebrat veškerou odvahu a vystoupat k výšinám! A jak bylo natrháno, tak bylo naloženo, poté uvařeno, zcezeno a nalahvováno.

    Levandulový sirup nemá tak barvitý a poutavý příběh. Levandule na ročník 2022 pochází ze Železného, kde byla, za svolení paní domu, v krásné předzahrádce ostříhána a následně naložena, uvařena, zcezena a nalahvována.

    Do obou sirupů byla jako konzervant v doporučeném dávkování použita kyselina askorbová. Tím se staly stabilními bez jakékoliv změny chuti či potřeb dalších úprav. Uzavřeny jsou kvalitním šroubovým uzávěrem s pojistným hrdlem.

Oba sirupy můžete zakoupit zde v ceně 145,-Kč / 0,75l.

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.