NOVÉ ROČNÍKY BEZOVÉHO A LEVANDULOVÉHO SIRUPU K ZAKOUPENÍ!

Je nám ctí představit Vám nové ročníky našich sirupů - BEZOVÝ a LEVANDULOVÝ - r.2023!

BEZOVÝ
     I letos vykvetl na zahradě Hostince u Vlachů starý bezový keř . A jelikož "tradition obligé" nebo-li "tradice zavazuje", opět bylo nutno přistavit stařičký, předlouhý žebřík (který jistojistě pamatuje zakladatele hostince Františka Vlacha) na možná ještě starší, chatrný bezový keř. A podle hesla, že nejzralejší ovoce roste až v koruně, sebrat veškerou odvahu a vystoupat k výšinám! A jak bylo natrháno, tak bylo naloženo, poté uvařeno, zcezeno a nalahvováno. 

     Letos jsme jej nedělali velké množství a tak část jsme si ponechali pro naše limonády a část jsme nalahvovali do 0,75l lahví pro prodej. Letos jich je opravdu malý počet, tak do by měl zájem, neváhejte. K dostání v otevírací době hostince v naší samoobslužné lednici, nebo kdykoliv v e-shopu MiKwine.cz zde.

    

LEVANDULOVÝ
Levandule na sirup ročníku 2023 pochází ze Železného, kde byla, za svolení paní domu, v krásné předzahrádce ostříhána a následně naložena, uvařena, zcezena a nalahvována.

Do sirupu byla jako konzervant v doporučeném dávkování použita kyselina askorbová. Tím se stal stabilním bez jakékoliv změny chuti či potřeb dalších úprav. Uzavřeny jsou kvalitním šroubovým uzávěrem s pojistným hrdlem.

Ročník 2023 nalahvován a připraven na naše limonády či k zakoupení v 0,75l lahvích a to u nás ze samoobslužné lednice v otevíracích hodinách restaurace nebo kdykoliv v e-shopu MiKwine.cz zde.

 

  

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.