NOVINKY V ZAVAŘENÉM SORTIMENTU

Asi si s těmi zavařovanými specialitami nedáme pokoj! Rádi vám představujeme zároveň dvě nové chuťovky v naší samoobslužné lednici - VLACHOVY VEPŘOVÉ VÝPEČKY a VÝPEČKOVOU POMAZÁNKU!

     VEPŘOVÉ VÝPEČKY jsme se rozhodli pro Vás zavařit kvůli ohlasu, jaký na ně je. Chválíte si je, a to nás moc těší! A tak nám přišlo škoda, že můžete mít jen když když jsou v nabídce. Proto jsme je pro Vás připravili i zavařené ve sklenicích! A rovnou ve dvou velikostech: 200g a 500g. Obsah tvoří pouze maso a vlastní výpek. Následně jsou sklenice na vysokou teplotu po dobu 30min. zavařeny. Tak vám vydrží po nějakou dobu i mimo lednici. Po otevření si na nich můžete pochutnat jen tak na studeno nebo si je ohřát a dát si je s pečivem či jako u nás - se zelím a s knedlíkem.

 

 

     VÝPEČKOVÁ POMAZÁNKA je chuťovka, vyrobená z na drobné kousky nakrájeného pečeného masa, které je následně pomleto a najemno nasekanou okurkou, cibulkou, hořčicí a dalšími ingrediencemi dochuceno. Poté je obsah ve sklenici po dobu 30min. opět při vysoké teplotě zavařen, a tak je zase záruka výdrže i mimo lednici. Po otevření ovšem doporučujeme skladovat v chladnu a brzy zkonzumovat. Což věříme, že nebude problém ;)

Ostatně, vyzkoušejte! K dostání v otevírací době restaurace v naší samoobslužné lednici (na domluvu i mimo otevírací dobu) nebo lze kdykoliv objednat přes e-shop MiKwine.cz.

 

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.