OBLÍBENÉ SIRUPY OPĚT V PRODEJI

    Jsme rádi, že Vám můžeme opět nabídnout k zakoupení sirupy, ze kterých u nás vznikají toliko oblíbené limonády!

      Možná si pamatujete, že vyrábíme celkem čtyři druhy: bezový, levandulový, zázvorový a mátový. Nyní Vám nabízíme dva nejoblíbenější: bezový a levandulový.

     Bezový sirup pochází z květů bezu černého, který roste v přímo v zahradě našeho hostince. A podle hesla, že ty nejhezčí květy jsou a ž v koruně,  je nutno vždy přistavit stařičký, předlouhý žebřík, který zřejmě ještě pamatuje zakladatele hostince Františka Vlacha, sebrat veškerou odvahu a vystoupat k výšinám! A jak bylo natrháno, tak bylo naloženo, poté uvařeno, zcezeno a nalahvováno.

     Levandulový sirup nemá tak barvitý a poutavý příběh. Levandule na ročník 2022 pochází ze Železného, kde byla, za svolení paní domu, v krásné předzahrádce ostříhána a následně naložena, uvařena, zcezena a nalahvována.

     Do obou sirupů byla jako konzervant v doporučeném dávkování použita kyselina askorbová. Tím se staly stabilními bez jakékoliv změny chuti či potřeb dalších úprav. Uzavřeny jsou kvalitním šroubovým uzávěrem s pojistným hrdlem.

    Oba sirupy zatím můžete zakoupit osobně v hostinci. Cena 145,-Kč / 0,75l. Jejich zařazení do e-shopu MiKwine, vedle zavařených kolen a žeber, se plánuje.

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.