PÁTEK 14.7. DEGUSTACE S KONCERTEM V ZAHRADNÍM POSEZENÍ "VÍNO & LÁSKA"

Na pátek 14.7. si do diářů můžete opět napsat heslo VÍNO & LÁSKA - JAMNÉ!

     Jako v předchozích letech, i letos bude pro vás v zahradním posezení Hostince u Vlachů v Jamném u Tišnova uspořádána velká degustace rakouských i moravských vín z nabídky společnosti MiKwine.cz.

     Za vstupné 395,-Kč dostanete skleničku a budete moci neomezeně ochutnat všechna prezentovaná vína. Degustace probíhá jako volná. A pokud na místě učiníte objednávku v hodnotě 2.500,-Kč, vstupné vám z objednávky odečteme! A do třetice: jako bonus k tomu budete mít "Láskyplný" koncert!

     LÁSKA - osobitý písničkář, kytarista, zpěvák, skladatel. Za čtyři roky své sólové kariéry stihl odehrát více jak 200 koncertů po celé ČR i v zahraničí. Písně veselé i vážné pro děti i dospělé hraje naživo s akustickou kytarou a looperem, vše doprovází mluveným slovem, vtipem a nadsázkou. LÁSKA (vlastním jménem Václav Vaňura – z křestního jména VácLOVE pochází i jeho přezdívka). Než se v roce 2019 vydal na sólovou dráhu, hrál třeba v kapele zakázanÝ/Ovoce, se kterou vydal dvě desky, hostoval ve skupině WaldaGang, objevil se po boku hvězdného kytaristy Geoffa Tysona (USA) a hrál v celé řadě dalších kapel. viz profil na www.youtube.com/@LASKAtube, nebo www.facebook.com/Laskabook.

     No a koho vína nezajímat nebudou a bude si chtít jen užít muziku, není problém! Vstupné bude 150,-Kč a k dispozici bude samozřejmě bar i výběr exkluzivních dobrot z grilu.Volná ochutnávka vín bude otevřena v 17.00hod., Láska "hrábne do strun" od 20.00hod.

     Na víno s Láskou? Ve víně je Láska? Láska k vínu? Jak chcete! V pátek 14.7. v zahradním posezení Hostince u Vlachů prostě VÍNO & LÁSKA!

     Doporučujeme rezervaci míst na tel.: 603220247 nebo ještě lépe na e-mailu mikwine@mikwine.cz

Těšíme se na Vaši návštěvu!

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.