V PÁTEK 21.7. - KONCERT ALBAND

Pachatelé se vrací na místo činu! Opět po roce v našem zahradním posezení koncert ALBAND - v pátek 21.7.!

     Česká rocková kapela ALBAND vznikla v roce 2009. Založil ji zpěvák, frontman a skladatel skupiny KERN Jaroslav Albert Kronek, který skupinu opustil po 27 letech. Nové uskupení dotvořili basák Libor Machata, kytarista Mirek Horňák a bubeník Víťa Franěk. V playlistu nového bandu byly původní skladby KERNu v akustické podobě, na které poměrně rychle navázal úplně nový repertoár. V závěru roku 2009 vychází 1. dvanácti písňové album KALIBRACE SMYSLŮ. Kapela vytvořila koncertní program a s puncem akustického bigbítu vstupuje do posluchačského povědomí. V roce 2018 vzniká v brněnském studiu Reset druhé album nazvané REZIDUUM. Následně se členové pozvolna vstávají z unplugged židliček a mimo klubová pódia si troufají i na větší sály. Vznikají klipy k písním Trofeje, Devět životů a Zbude ze mne půl, pravidelně se koncertuje. V roce 2022 z kapely po dohodě odešel kytarista Mirek Horňák. Sestavu ALBANDu vzápětí doplnil kytarový mág Michal Pospíšil. V prosinci roku 2022 ALBAND vydává maxisignlové EP CD a klip Měsíc nebo Mars, jako předzvěst třetího alba.

     Koncert v našem zahradním posezení pořádá Městské kulturní středisko Tišnov, vstupenky k zakoupení Vstupenky on-line k zakoupení zde nebo osobně v TIC Tišnov. Se zakoupením neváhejte, je jich pouze omezený počet. A když něco zbyde, budou i na místě.

A jestliže pro Vás Alband přiveze kvalitní muziku, my se k tomu přidáme dobrotami z grilu a nabídkou piv, vín, limonád a samozřejmě i něco pálených nápojů na baru.

Více info na Facebookové události nebo na stránkách MěKS.

Těšíme se na návštěvu!

 

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.