V PÁTEK 24.3. OPĚT ČERSTVĚ PEČENÁ KOLENA A ŽEBÍRKA - K VYZVEDNUTÍ S SEBOU

Moc děkujeme za Váš zájem o naše speciality a za to, že jsme se mohli po zimní pauze s některými z Vás znovu vidět! Bylo to super!

A protože nám někteří hosté říkali, že jsme se touto akcí trefili zrovna do jarních prázdnin a tudíž jejich dovolených, dáváme na vědomí, že nejen pro ně budeme znovu péct v pátek 24.3.! Čerstvě upečená a z trouby horká pečená kolena a žebírka tak budou k vyzvednutí opět mezi 16-19hod. Samozřejmostí budou veškeré přílohy a tentokrát i vč. pečiva!

Objednávky nám dejte vědět do pátečních 12hod. U kolen počet kusů (váha 1,3-1,8kg) u žeber větší-500g či menší-300g porci. Kontakty stále stejné:
- info@hostinecuvlachu.cz
- tel.: 603220247, 549427001
- na FB přes messenger.

I když toho budeme péct relativně dost, stále to bude pouze omezený počet, takže pokud máte zájem a přemýšlíte o objednávce, doporučujeme neváhat.

     K zakoupení bude tradičně i vychlazené pivo (i když zatím pouze v PET lahvích) z tišnovského Pivovaru Květnice.
- světlé 11st.
- polotmavé 11st.
- světlé 12st.

 

 

 

    Pro tento pátek se jsme pro Vás stihli připravit i oblíbená a tradiční zavařená pečená vepřová kolena a žebírka! A pro rok 2023 v novém designu!
    Obsah tvoří výhradně jen maso z pečených kolen a žeber (bez kostí), zalité výpekem a 2 x 30 min. zavařené. Takže vám vydrží téměř jako konzerva!
     Zatím je jich velmi omezený počet (jejich výroba je trochu pracnější), ale postupem času budou přibývat. Kdo by měl už tento pátek 24.3. vážný zájem, doporučujeme rezervovat. Jinak budou běžně k zakoupení až do vyprodání. Ale příští víkend budeme dělat další

Moc se těšíme s Vámi na viděnou!

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.