VÍKENDOVÁ NABÍDKA 3.-5.11.2023

Vážení přátelé,
    dovolte, abychom Vám představili nabídku prvního listopadového víkendu, která bude pro Vás připravena od pátečních 16.00hod.

    Kromě této víkendovky bude k dispozici tradičně i stálá nabídka, vč. našich specialit: čerstvě pečených kolen a žebírek!

Tento týden bude pro Vás otevřeno:
pátek: 16.00-22.00h.
sobota: 11.00-22.00h.
neděle: 11.00-19.00h.

     Pokud byste měli v plánu navštívit nás v sobotní či nedělní obědový čas (12.00 - 14.00 hod.), doporučujeme rezervovat místa, nejjistěji e-mailem info@hostinecuvlachu.cz či telefonicky či SMS na tel. č.: 603220247. Taktéž lze telefonicky na: 549427001, ale pouze v otevírací čas.

     Jelikož připravujeme všechna jídla čerstvá a v omezeném počtu porcí, nabízíme i možnost si společně s rezervací objednat dopředu i vybrané pokrmy. Budete tak mít jistotu, že i když budou již vyprodaná, pro vás je připravíme :)

 

 

 

 

REGIONÁLNÍ PIVNÍ SPECIÁL TOHOTO VÍKENDU - ALE SINGLE HOP 13st.

Pivovar Květnice - Tišnov
    Pro chmelení tohoto piva je použita speciální odrůda chmele Nelson Sauvin, která pochází z Nového Zélandu a vyznačuje se specifickým aroma po angreštu a tropickém ovoci.

 

 

VÍNA NA TENTO VÍKEND "PO SKLENIČCE"

RYZLINK RÝNSKÝ r. 2021, pozdní sběr, Kamil Prokeš vinařství, Velké Němčice
Expresivní, plný, výrazný ryzlink s vůní lipového květu v kombinaci se žlutým ovocem, kde v chuti dominují příjemné tóny tropického ovoce v kombinaci s kyselinkou, která dodává vínu příjemnou, dlouhou dochuť.

BLAUBURGER Exklusiv r. 2021, qualitätswein, Weingut Hirtl, Poysdorf
Ovocná vůně s charakterem třešní a lesního ovoce, v chuti třešně a višně v příjemné kombinaci s kořením a jemnou tříslovinou a dlouho dochutí dělají víno velmi příjemně pitelným.

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.