VÍKENDOVÁ NABÍDKA 3.-5.5.2024

Vážení přátelé,
dovolte, abychom Vám představili nabídku prvního květnového víkendu, která bude pro Vás tentokrát připravena tradičně od pátečních 16.00hod.

Kromě této víkendovky bude k dispozici tradičně i stálá nabídka, vč. našich specialit: čerstvě pečených kolen a žebírek!

Tento víkend bude pro Vás otevřeno:
pátek 3.5. : 16.00-22.00h.
sobota 4.5 : 11.00-22.00h.
neděle 5.5. : 11.00-19.00h.

 

Pokud byste měli v plánu navštívit nás v sobotní či nedělní obědový čas, doporučujeme rezervovat místa:
- e-mailem info@hostinecuvlachu.cz,
- přes rezervační formulář na našich stránkách na tomto odkazu,
- telefonicky či SMS na tel. č.: 603220247, příp. na 549427001 (pouze v otevírací čas)

     
Jelikož připravujeme všechna jídla čerstvá a v omezeném počtu porcí, nabízíme i možnost si společně s rezervací objednat dopředu i vybrané pokrmy. Budete tak mít jistotu, že i když budou již vyprodaná, pro vás je připravíme :)

 

 PIVNÍ SPECIÁLY

INDIA PALE ALE 14%
Pivovar Květnice, Tišnov
 
Tento pivní styl dosáhl velké popularity především v devatenáctém století, tedy v době, kdy byla piva tohoto stylu stále ještě vyvážena do Indie.

V podání tišnovského Pivovaru Květnice se jedná o svrchně kvašené pivo, chmelené americkými odrůdami chmele, konkrétně Summit, Citra a Amarillo. Summit dodává potřebnou vysokou hořkost, typickou pro tento pivní styl, aromatické chmely Citra a Amarillo příjemné tóny limetky, citrusů, grepů a květin. Stupňovitost byla zvolena na spodní hranici intervalu typického pro tento styl, což zvyšuje jeho pitelnost.

 
EPM: 14,2% Alkohol obj.: 6% EBC: 17,5 IBU: 54
 
 
 

VÍNO PO SKLENIČCE Z 0,75l LAHVÍ

WEINVIERTEL DAC (Veltlín zelený) r.2023, suché, qualitätswein
 
ZWEIGELT, r.2018, suché, qualitätswein
    

RYZLINK RÝNSKÝ r.2022, VOC BZENEC, Vinné sklepy Skalák

V barvě je víno jiskřivě světle žluté a už svým vzhledem evokuje svěží víno.
Na vůni potvrzuje svoji barvu - je svěží a atraktivní. Provokativní květinovo-ovocná vůně, nejvíce připomínající květ lípy a citrusy (čerstvou limetku), vás hned vtáhne do hry a skvěle ponoukne k ochutnání.
Štavnaté, výrazně ovocné, sušené meruňky, angrešt a doplnění zeleným jablíčkem. Ihned rozeznatelná, řízenější kyselinka dodává vínu pevnou páteř a v kombinaci se zmiňovaným ovocem jej činí příjemně svěžím. Delší dochuť se pak nese v podobě sušeného sadového ovoce.

  
 
 
 
  

BLAUBURGER Exklusiv r.2021, suché, qualitätswein, Weingut Hirtl

V barvě je nádherně intenzivně rubínově červené.
Na vůni typicky ovocné s třešněmi, višněmi a červeným lesním bobulovým ovocem. Nic těžkého a opulentního, spíše lehčí a příjemně svěží.
Chuť je příjemně šťavnatá a ukázkově odpovídající chuti. Kompotované třešně a višně, lehké koření, velmi jemné třísloviny a delší dochuť, charakteristická nenápadnou provokací dát si další a další doušek.

 

 

NAJDETE NÁS TÉŽ NA:

               

   NAVRCHOLU.cz

NEWSLETTER

Chcete mít přehled o tom co chystáme, co máme v nabídce a co je u nás nového?
Odběr novinek na Váš e-mail.